Brex – internasjonal oppstarter

Det å skulle komme på banen med en oppstart er ingen smal sak – det er veldig mye som må gå rett vei, og som oftest er det ingen garanti for at noe slikt kommer til å skje. Selv om du har en fantastisk idé er det også slik at du må sikre deg investorer, etablere en forretningsplan, og veldig mye annet. Til tross for hvor prøvende dette kan være, er det slik at Brex har sikret seg en verdi på nærmere tre milliarder amerikanske dollar i løpet av bare to år.

Hva er Brex?

Brex er nærmest definisjonen på en oppstart som baserer seg på en unik idé. Selskapet gir gründere tilgang til firmakort, uten å måtte forplikte seg til personlige garantier eller depositum. Dette kortet har et spesielt formål, nemlig det å skulle hjelpe bedrifter og gründere som fortsatt er i oppstartsfasen. Med firmakort fra Brex kan du nyte godt av at grensen for bruk er 20 ganger så høy som den vanligvis ville ha vært. Kortet har også en rekke funksjoner som er designet for å skulle hjelpe deg med å administrere pengebruken.

Forenkling av oppstartsprosessen

Formålet ved Brex-firmakort er som sagt å forenkle hele prosessen som inngår i å starte opp et nytt firma, ved å gjøre det lettere å administrere pengebruken til gründere. Kortet kommer med innebygde funksjoner som gjør dette mye lettere – kortet sporer kvitteringer, automatiserer forvaltningen av midler på kortet, og integrerer systemer for regnskap. Kortet er særdeles enkelt å bruke, og gjør det betraktelig mye enklere for unge og gamle gründere å skulle navigere det krevende landskapet du må ta deg gjennom for at du skal kunne etablere en vellykket bedrift.

De unge mennene bak

Brex er et praktfullt eksempel på det faktum at du ikke trenger å være langt oppe i årene for å kunne starte et vellykket prosjekt – gründerne av Brex er nemlig bare 22 år gamle. Henrique Dubugras og Pedro Franceschi møttes i Brasil da de bare var 16 år gamle, og de fant fort tonen på grunn av deres felles kjærlighet for koding. De to vennene grunnla Brex sammen, og selskapet er nå basert i San Francisco, hvor konseptet har blitt utviklet til det punktet hvor det har blitt verdt flere milliarder dollar.

Hvorfor bør du bruke Brex?

Det er som sagt slik at Brex lar deg bruke tjenesten uten at du må forplikte deg til noen som helst form for personlig garanti eller depositum. Systemet deres bruker heller ikke noen som helst teknologi fra tredjeparter, noe som betyr at du kan være helt sikker på at du benytter deg av et produkt som ikke påvirkes av ekstern innflytelse. All programvaren som tas i bruk ved Brex er bygd opp fra bunnen av, noe som reflekterer kompetansen til de unge mennene som står bak den revolusjonære plattformen.

Fremtiden for Brex

Grunnleggerne av Brex har utvilsomt satt seg store mål, noe som passer fint i og med at de allerede har oppnådd meteorisk fremgang siden de kom på banen for to år siden. Selskapet mener selv at de er på god vei til å bli en dominant komponent når det gjelder firmakort. Dubugras, en av de unge, dyktige mennene som står bak Brex, sier selv at hans personlige mål for selskapet er at hvert eneste selskap i hele verden som benytter seg av firmakort, skal gjøre dette gjennom tjenestene Brex tilbyr.