Hva er Admincontrol AS?

Om du på noe som helst vis har forsøkt å samarbeide med andre parter for å skulle fullføre et prosjekt av hvilket som helst slag, er du helt sikkert klar over hvor vanskelig det kan være å kommunisere og arbeide sammen med størst mulig grad av effektivitet. Dette blir spesielt tydelig når det gjelder det å skulle gjøre forretninger, da kritiske dokumenter gjerne skal utveksles mellom flere parter. Dette har tidligere ikke vært noen smal sak, men selskaper som Admincontrol gjør hele prosessen lettere enn noen sinne før.

Trygg deling av dokumenter

Om du driver med forretninger er det alltid slik at du har særdeles mye kritisk informasjon som må deles på tryggest mulig vis. Skulle dokumenter som inneholder slik informasjon komme på avveie er det ingen tvil om at dette kan bety store mengder negative konsekvenser for selskapet det gjelder. Admincontrol gjør det mulig for hvilken som helst forretning å dele slike dokumenter uten frykt for at noe negativt skal skje – dette gjøres tydelig i og med at selskapet er ISO 27001-sertifisert, noe som antyder at deres sikkerhet er av aller høyeste nivå.

Admincontrols historie

Sikker deling av dokumenter høres kanskje ut som et særdeles moderne konsept, men Admincontrol kan spore sin historie helt tilbake til 2005, da selskapet ble grunnlagt her i Norge. I 2006 ble den aller første versjonen av deres styreportal lansert, og siden den gang har selskapet fokusert på å oppgradere nettopp denne portalen, ved å legge til ny funksjonalitet og å oppgradere eksisterende funksjoner. Selskapet har siden den gang spredt seg på tvers av hele Europa, og kan i dag skryte av at over 3000 selskaper benytter seg av deres tjenester.

Hva er en styreportal?

Admincontrol kan skryte av at deres moderne styreportal er et av de aller fremste trekkplastrene i deres katalog, men hva er egentlig en styreportal? For å forklare det på relativt enkelt vis kan du si at en styreportal er et verktøy som gjør det mulig å dele dokumenter og samarbeide på tvers av alle som er involvert i driften av et selskap, enten det gjelder styremedlemmer, administrasjonen, aksjeholdere, eller hvem enn det ellers måtte være. Med en styreportal kan alle disse aspektene av styret samarbeide på mest mulig effektivt vis.

Hvorfor bruke en styreportal?

Å skulle forberede fysiske dokumenter, og så distribuere disse dokumentene til alle komponentene som utgjør et styre, koster en hel del tid og penger. Om du tar i bruk en styreportal vil du kunne gjøre nøyaktig det samme arbeidet, men på papirløst vis. Alle dokumentene som er involvert i prosessen vil være tilgjengelig digitalt, synlige for hvem enn det er som trenger tilgang. Ikke bare vil dokumentene være å finne på digitalt vis – dette gjelder både online og offline, slik at du alltid kan nyte godt av full tilgang.

Hva er et datarom?

Et datarom er en digital plass som brukes for å huse informasjon, gjerne av sensitivt eller konfidensielt slag. Admincontrol kan tilby datarom som er spesielt utformet for at hvilket som helst selskap skal kunne dele slik informasjon, og foreta Q&A-runder med deres klientell på mest mulig effektivt vis. Det er en rekke veldig tydelige fordeler ved å benytte seg av datarom, blant annet det at du vil kunne nyte godt av å ha full tilgang til dokumentene og relatert kundestøtte 24 timer i døgnet, når og hvor som helst.